Skip to content
Politică

Paul Stănescu, declarații despre războiul Ponta-Dragnea: Ponta minte cum respiră

gazetaoltului.ro

Sâmbătă, în cadrul unei conferințe de presă în Slatina, Vicepremierul Paul Stănescu a făcut o serie de declarații care îl vizează pe Victor Ponta. Președintele PSD Olt a transmis că s-a înșelat în ceea ce îl privește pe fostul premier și l-a acuzat că minte.

Declarația s-a a venit în urma întrebărilor despre cele transmise se Ponta în ultima vreme cu referire la liderul social democraților, Liviu Dragnea, relatează Agerpres.ro.

Chiar regret ce face Victor Ponta astăzi și știți bine, împreună cu toți colegii mei, ce efort s-a depus la Olt pentru alegerile prezidențiale din 2014. Chiar regret din suflet acest lucru, pentru că eu chiar am crezut, poate am fost naiv, că Victor Ponta într-adevăr poate să fie un om care poate să facă politică cu multă maturitate. Din păcate, m-am înșelat. (…) Să citez un clasic în viață, îmi pare că-l citez și sunt de acord cu el și e pentru prima dată când sunt de acord cu el, că Victor Ponta minte cum respiră. Atât pot să vă spun„, a opinat Vicepremierul.

Amintim că vineri, Victor Ponta a declarat despre Liviu Dragnea că nu este un luptător împotriva sistemului, ci un susținător al acestuia. De asemenea, i-a transmis liderului PSD să se ocupe de guvernare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *