Paul Stănescu preia conducerea PSD Bucureşti

PSD (Inquam Photos / Octav Ganea)
Sursa foto: PSD (Inquam Photos / Octav Ganea)

Conducerea PSD a luat act, luni, de autosuspendarea din funcţie a Gabriele Firea din funcţiile de prim-vicepreşedinte PSD şi lider al filialei PSD Bucureşti, secretarul general Paul Stănescu fiind desemnat să preia interimatul organizaţiei, au precizat surse din PSD pentru News.ro.

Conducerea PSD s-a reunit, luni, pentru a decide cine va prelua ministerele Muncii şi Familiei, în urma demisiiilor lui Marius Budăi şi Gabriela Firea.

Vineri, ministrul Familiei, Gabriela Firea, anunţa că se autosuspendă, pentru o perioadă limitată, din funcţia de preşedinte al Organizaţiei PSD Bucureşti, în urma demisiei de la MInisterul Familiei.

Luni, conducerea PSD a luat act de autosuspendarea din funcţie a Gabriele Firea din funcţiile de prim-vicepreşedinte PSD şi lider al filialei PSD Bucureşti. Liderii PSD au mai decis că secretarul general al partidului, Paul Stănescu preia interimatul organizaţiei din Capitală.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: