Skip to content
Politică

Paul Stănescu rupe tăcerea: Mi-a spus că până în martie Dragnea va fi istorie, iar eu o să ajung şeful partidului

Inquam Photos / George Calin

Vicepremierul Paul Stănescu a spus, după audierile din Comisia SPP, că, în toamnă, a fost vizitat de un prieten la Ministerul Dezvoltării care i-a transmis din partea şefului SPP, generalul Lucian Pahonţu, să pună umărul la debarcarea lui Liviu Dragnea. În schimb, Stănescu urma să ajungă în fruntea PSD. Ministrul Dezvoltării nu a vrut să spună cine e prietenul misterios, dar susţine că are 100% încredere în el.

La mijlocul lunii noiembrie, un  prieten a venit la mine şi mi-a transmis un mesaj din partea domnului Pahonţu, şeful SPP. Mi-a spus că până în martie Dragnea va fi istorie, iar eu o să ajung şeful PSD alături de alţi colegi şi o să am protecţia SPP. Întâlnirea dintre mine şi prietenul meu a avut loc la Ministerul Dezvoltării. Prietenul meu nu face parte din niciun partid, din nicio structură militară“, a spus Paul Stănescu, informează Adevărul.ro

Întrebat dacă are certitudinea că mesajul venea chiar din partea generlaului Pahonţu, Paul Stănescu a răspuns: „Sută la sută ,da. A fost şi este un prieten foarte bun în continuare. Nu am dovezi. Eu nu am acuzat SPP. Eu am toată stima pentru ofiţerii din SPP“.

Întrebat de ce crede că, dintre toţi miniştrii, mesajul lui Pahonţu a fost fix pentru el, Stănescu a răspuns: „Pentru că am o funcţie importantă în Guvern şi eram vicepreşedinte al partidului. Eram un om important în angrenajul politic“. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *