Skip to content
Politică

Paul Stănescu: Ţara arde, iar liberalii şi useriştii se ceartă pe ciolan

Inquam Photos / Bogdan Buda

Secretarul general al PSD Paul Stănescu a afirmat că în loc să ofere soluţii clare şi concrete pentru gestionarea pandemiei, PNL şi USR PLUS „mârâie la ciolan”.

„În loc să ofere soluţii clare şi concrete pentru gestionarea pandemiei, Coaliţia Haosului ne aruncă din lac în puţ. Pandemia ucide oameni, distruge economia, îngrădeşte libertatea românilor în timp ce liberalii şi useriştii mârâie la ciolan. După mai bine de o săptămână, de când ministrul Sănătăţii, probabil singurul demis vreodată de un premier, a fost aruncat în stradă pentru incompetenţă, criza din coaliţie s-a finalizat doar cu o nouă hârtie. USR s-a retras cu coada între picioare, arătând încă odată că sunt foarte buni scandalagii şi că dau mai mult din gură decât să rezolve problemele românilor”, a declarat Stănescu, printr-un comunicat de presă al PSD, potrivit news.ro.

Social-democratul a mai spus că ţara are nevoie de testare, organizare, vaccinare şi de alocare de resurse pentru sănătate, nu „de mărâieli” între membrii Guvernului.

„Încăierarea penibilă dintre căţeluşii gălăgioşi de la USR şi Cîţu, din cauza unui ministru ahtiat după adorare şi imagine, a consumat din timpul pe care mulţi români nu-l mai au. Vaccinare, testare, organizare, alocare de resurse corespunzătoare pentru sănătate, de acestea avem nevoie, nu de mârâieli între membrii Guvernului. Muşamalizarea datelor privind morţii din pandemie este poate cea mai ticăloasă şi mai cinică decizie a liberalilor. România a ajuns caz unic în Europa, iar pentru o astfel de mizerie, un prim-ministru ar fi trebuit să demisioneze în secunda doi, de mână cu ministrul Sănătăţii”, a adăugat Stănescu.

Secretarul general al PSD a mai precizat că membrii coaliţie, dacă tot invocă transparenţă, au obligaţia să susţină propunerea social-democraţilor de înfiinţare a unei comisii parlamentare de anchetă cu privire la numărul de îmbolnăviri de COVID-19.

„Dacă tot invocă transparenţa, membrii coaliţiei au obligaţia să susţină fără discuţie propunerea PSD de înfiinţare a comisiei parlamentare de anchetă care să analizeze modul în care a fost gestionată pandemia, inclusiv aspectele prezentate de Vlad Voiculescu cu privire la muşamalizarea numărului deceselor din cauza COVID-19. Aşteptăm şi fapte nu doar încăierări”, a conchis Stănescu.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *