Skip to content
Politică

PDL mai pierde un primar

În plină campanie electorală, ACL mai pierde un primar.

Astfel, primarul comunei Măgurele, Vasile Diaconu, a părăsit PDL. Acesta a ales să fie independent, nedorind să se înscrie în altă formațiune politică, argumentând că decizia luată vine în sprijinul locuitorilor comunei.

Vasile Diaconu se află la primul mandat de primar al comunei Măgurele. Totodată, acesta a câștigat alegerile din anul 2012 din primul tur sub sigla PDL.

„În primul rând, țin să vă precizez că decizia pe care am luat-o vine în sprijinul locuitorilor comunei Măgurele. În perioada aceasta tulbure din punct de vedere politic, prefer să rămân independent. Consider că din această postură voi putea să pun în practică proiectele pe care le am și care sunt pentru locuitorii comunei Măgurele. Cei care m-au ales și-au dorit un primar care să facă ceva pentru ei și au avut încredere în omul Vasile Diaconu, nu neapărat în partidul din care facea parte. Sunt sigur că voi găsi înțelegere de la toate formațiunile politice și de la consilierii locali care îmi sunt alături, pentru că mă cunosc și știu că tot ceea ce vreau să fac este pentru comuna mea”, a declarat primarul comunei Măgurele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *