Skip to content
Politică

Pe ce voturi se bazează Iohannis

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a declarat că este foarte important ca românii din diaspora să nu mai întâmpine probleme la cel de-al doilea scrutin al alegerilor prezidențiale.

”Oamenii trebuie să voteze. Românii din diaspora trebuie să voteze. Mă bazez pe ei. Va fi nevoie insa sa porneasca mult mai de dimineata pentru ca in continuare vor fi foarte multi romani care vor sa voteze in diaspora. Guvernul a neglijat acest lucru, cred ca nu a dorit sa se voteze in diaspora. Acum romanii nu au alta cale decat sa isi dea votul”, a declarat Iohannis la Kiss FM.

De asemenea, Iohannis a mai precizat că se bazează și pe votul tinerilor.

”Mă bazez pe tineri si în primul tur peste 50% dintre tineri au fost la vot”, a mai spus Iohannis.

2 comentarii la “Pe ce voturi se bazează Iohannis

  1. Metoda de manipulare ieftina cu diaspora…de parca toti din diaspora voteaza Johannis si nu sunt lasati…poate daca in diaspora ar vota o persoana la 13 secunde ca in 2009 dansul ar fi multumit. Atunci democratia ar fi salvata…

  2. SE BAZEAZA PE DIASPORA, EXACT CA SI MENTORUL SAU, BASESCU , CARE SI-A PLANTAT SECURISTI ACOPERITI SUB DENUMIREA DE SCRIITORI SI ZIARISTI PE LA TOATE ICR-URILE SI CENTRELE CULTURALE DIN STRAINATATE ,CU MISIUNEA DE A FACE PROPAGANDA „DREPTEI ANTICOMUNISTE ” BASISTE ! A vazut cum a castigat base in 2009 cu voturile din strainatate,ajutat de baconski, branza ,cartarescu, patapievici, plesu ,liiceanu ,traian ungureanu si si-a zis ca SE POATE !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *