Skip to content
Politică

Pe cine ar grația Monica Macovei dacă ar ajunge la Cotroceni

" "

Candidatul independent la alegerile prezidențiale, Monica Macovei, a dezvăluit, la Digi 24, pe cine va grația dacă va ajunge la Cotroceni.

După ce premierul Victor Ponta a a declarat că l-ar grația pe fostul internațional Gică Popescu, contracandidata liderului PSD, Monica Macovei, consideră că Ponta nu va grația pe nimeni.

" "
" "

„Că nu va grația pe nimeni pentru corupție nu îl cred. El vrea să ajungă președinte pentru ca baronii să scape. Și el trebuie să scape. Dacă ne uităm în declarația de avere a lui Victor Ponta, vedem că nu și-a trecut toată averea. O parte este pe numele soției și potrivit declarațiilor de avere trebuie să treci ce ai tu și ce are soția ta, ori el nu a făcut asta. Se numește fals”, a spus Monica Macovei, la Digi24.

Monica Macovei a adăugat că ar putea să facă o plângere către Tiberiu Nițu ca să-l cerceteze pe Victor Ponta din oficiu. Întrebată pe cine ar grația, Monica Macovei a răspuns: „Aș grația pe cine este în nevoie”.

„Grațierea individuală are un scop, cineva care este în nevoie. Expresia ‘în nevoie’ este esențială. Cine este în nevoie? Un părinte cu mulți copii și e mai important să fii lângă copii, să crească copiii bine, decât să stai în închisoare și copiii să n-aibă părinți sau părinte. Aș grația un om bolnav, aș grația un om bătrân. Un om aflat în nevoie. Niciunul dintre acești politiceni sau fotbaliști nu este în nevoie”, a argumentat Monica Macovei.

Fostul ministru al Justiției a adăugat că apreciază demnitatea lui Gică Popescu, care a spus după ce a fost condamnat la 3 ani, 1 lună și 10 zile de închisoare în Dosarul Transferurilor că nu vrea să fie grațiat.

" "

3 comentarii la “Pe cine ar grația Monica Macovei dacă ar ajunge la Cotroceni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *