Skip to content
Politică

Pe cine ar grația Ponta dacă ar ajunge la Cotroceni

Premierul Victor Ponta a declarat că, în cazul în care va ajunge președintele României, îl va grația pe fostul fotbalist Gică Popescu, dacă va exista o cerere în acest sens.

„Am spus foarte clar. Știți, ‘serviciul român de propagandă și dezinformare’ este cel mai eficient serviciu din România, mai eficient decât SRI, SIE, că sunt aceeași. Turcescu, Tapalagă, toată gașca care de 10 ani ne mint, ne păcălesc: ‘vine Ponta și grațiază corupții’. Vă mai spun încă o dată. Nu voi grația, mai ales că grațierea este un drept individual al președintelui, nu voi grația niciodată o persoană condamnată pentru infracțiuni cu violență, omor, tâlhărie, viol, și pentru infracțiuni de corupție”, a declarat Victor Ponta la România TV.

Totodată, prim-ministrul a adăugat că, pe de altă parte, nici nu va face precum candidatul ACL, Klaus Iohannis, care afirmă că nu o să grațieze niciodată pe nimeni.

„De ce ? Tocmai am semnat, știți că toate decretele de grațiere ale președintelui trebuie contrasemnate de primul-ministru. (…) Cred că în fiecare săptămână, și domnul Băsescu zicea că nu grațiază pe nimeni, îmi trimite decrete. Le-am verificat. Sunt întemeiate. Era o femeie care nu știu ce a făcut, a rupt un gard și a primit trei ani cu executare. Sigur că am semnat grațiere. Gică Popescu, da, îl voi grația. Dacă voi fi președinte și Gică Popescu face cerere de grațiere, aș semna-o”, a declarat premierul, întrebat dacă-l va grația pe Viorel Hrebenciuc în cazul în care va ajunge președinte în cazul în care acesta ar fi condamnat.

7 comentarii la “Pe cine ar grația Ponta dacă ar ajunge la Cotroceni

    1. Daca intr-o tara de banditi tu il consideri pe Gica Popescu hot, atunci m-ai convins, Moromete : in turul doi il voi vota pe Ponta !!!

  1. parca nu erati de acord cu asta! oricum toata lumea e constienta ca daca iesi presedinte, primul gratiat e Voiculescu, apoi toti cei ai tai!

  2. Si Iohannis daca ajunge la putere o sa faca gratieri. Si Ponta zice acum ca doar unele persoane si parca vad iar toti hotii eliberati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *