Skip to content
Politică

Pe cine ar numi William Brânză premier

Candidatul PER la Președinție, William Brânză, a declarat că, în cazul în care va câștiga lupta pentru scaunul de la Cotroceni, îl dorește premier pe Mircea Coșa, președintele onorific al ecologiștilor.

„Am anunțat încă de la început faptul că o să doresc un premier în persoana domnului Mircea Coșea. Este un bun economist și este președintele de onoare al Partidului Ecologist Român”, a declarat William Brânză în cadrul unei dezbateri electorale la TVR 1.

De asemenea, prezidențiabilul a declarat că poziția lui de deputat de Diaspora l-a motivat pentru a candida pentru scaunul de la Cotroceni.

„Fiind deputat de Diaspora, fiind președintele de organizație, cam de trei ori pe săptămână aveam întâlniri cu trei ambasadori ai statelor europene unde aveam discuții mai mult pe problemele românilor din străinătate. Activitatea mea se splita în cel puțin două părți. Grija față de români și dialogul cu autoritățile locale de acolo. Dacă am putut în străinătate, atunci pot și în România”, a afirmat Brînză.

Totodată, William Brânză promite să fie un președinte proactiv și interactiv, dar și unul moral, constituțional, în cazul în care va câștiga alegerile prezidențiale.

„Pentru mine președintele trebuie să fie unul moral, constituțional. William Brînză va fi un președinte proactiv și interactiv. Modelul de președinte jucător nu a reușit să satisfacă toate cerințele pe care le are România. De multe ori persoanele nu au înțeles haina funcției. Haina funcției implică responsabilitate. Numai așa poți deveni un bun colaborator al guvernului și al instituțiilor statului”, a conchis William Brânză.

3 comentarii la “Pe cine ar numi William Brânză premier

  1. :))))) nici Branza nu crede ce spune Branza :)))))) sa fim seriosi! pierdere de timp, bani si etc.

    Mai bine construia o scoala, un camin cu banii aruncati pe sarmale si mici, tuica si galeti pt copii abandonati, pt ca au nevoie de o mana de ajutor pt a se incadra in societate…

  2. voi cei de la PS NEWS cand va uitati asa la poze de mai sus, ati vota pe BRANZA? sa fim seriosi! cu un postul de 50e pe el ca sa fie populist domne’, el e din popor! a facut el in diaspora, ce? romanii din Spania, Italia, Germania o duc cum o duc pt ca cei ca BRANZICA nu au facut nimic pt a lucra la imaginea RO!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *