Skip to content
Politică

Pe cine ar sprijini Klaus Iohannis în turul II

Candidatul Alianței Creștin Liberale la scaunul de la Cotroceni, Klaus Iohannis, a fost întrebat pe cine ar susține în turul II al alegerilor prezidențiale, în cazul în care acesta nu ar ajunge.

„Turul II al alegerilor se va desfăşura între mine şi domnul Victor Ponta. Asta este o certitudine. Pe de altă parte sunt convins că în turul II voi avea sprjinul majorității cetățenilor pentru proiectul meu, România lucrului bine făcut și împotriva sistemului pe care Victor Ponta îl reprezintă.”, a declarat prezidențiabilul.

Întrebat dacă odată ajuns în turul II, ar primi sprijinul actualului președinte, Traian Băsescu, în cazul în care acesta i l-ar oferi, prezidențiabilul a declarat că aliații săi sunt cetățenii, nicidecum oamenii politici.

„Am spus că aliații mei sunt cetățenii, nu un om politic sau altul”, a declarat Klaus Iohannis într-un interviu acordat Titanul.ro.

3 comentarii la “Pe cine ar sprijini Klaus Iohannis în turul II

  1. Nu va mai certati ma bajeti !!! Cine intra in turul II ? Dar de unde ai venit cu previziunea asta astrala ? Ti-a dat baba Macovei in carti si ti-a prevestit viitorul ? Ti-a zis si ca o sa intri in curand in puscarie pentru ca ai vandut copii? iti zic eu citind articole nu carti de tarot :))) stai linistit baiatu’ ca ti-a ghicit la vrajala ca sa te simti bine. a inceput saptamana asta cu dreptu pentru noi, cetatenii de rand si cu stangul pentru tine ca vei fi chemat in tribunal 🙂 o sa te retragi din cursa mai repede decat un sobolan de pe un vas ce se scufunda. Si mai ramane Ponta sa fie facut o carpa cu care sa de Elena pe jos. Asta e femeie ce as vrea sa o vad la conducere. Are o coloana vertebrala si inima nu ca voi baa hotilor !

  2. off offf .. Ce iti mai place sa minti .. daca ai putea te-ai alia cu Ponta si ai devenii imediat catelusul lui ! Dar nici plagiatorul suprem nu te vrea!!!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *