Skip to content
Puterea Știrilor Video

Pe cine consideră românii vinovat pentru criza politică. Remus Ștefureac: Nu te poți certa de unul singur într-un cabinet de coaliție

psnews.ro

Invitat în studioul Puterea Știrilor, politologul Remus Ștefureac, director al INSCOP Research, susține că responsabilitatea pentru criza politică din România este pe umerii tuturor partidelor ce formează arcul guvernamental. Întrebat pe cine consideră românii vinovat pentru criza politică, Remus Ștefureac a replicat:

„Românii vor vedea mereu responsabili pentru criza politică pe cei care sunt actorii principali. Nu am făcut un studiu exact pentru a vedea cine este vinovatul principal. Toate partidele care sunt la guvernare poartă responsabilitatea, pentru că nu te poți certa de unul singur într-un cabinet de coaliție, cineva se ceartă cu altcineva.

Ce pot să vă spun din studiile pe care le-am făcut, fără o parte din date, pentru că atunci când clienții nu vor să fie publicate datele, noi nu le publicăm, dar PSD-ul este un partid în creștere în acest moment, AUR este un partid în creștere, iar PNL și USR sunt într-o scădere scădere medie în cazul unui partid și accelerată în cazul altui partid”, spune Remuș Ștefureac.

Facem precizarea că USR-PLUS şi AUR forţează o moţiune de cenzură rapidă, însă s-au lovit de boicotul PNL şi PSD. Dacă Florin Cîţu ar rămâne premier, USR-PLUS ar urma să intre în Opoziţie, în timp ce PNL şi UDMR ar putea să guverneze doar prin sprijin parlamentar al PSD. Soluţia anticipatelor, deşi din nou invocată, este varianta la care s-ar putea ajunge cel mai greu.

2 comentarii la “Pe cine consideră românii vinovat pentru criza politică. Remus Ștefureac: Nu te poți certa de unul singur într-un cabinet de coaliție

  1. Iohanis, care face parte din Ilumunatti si aduce toate mizeriile lor si pe cele naziste ale natiunii germane , transmise de nebuna Mekel caruia ii este supus si ii pupa poala, si gasca ascunsa de dobitoci din acel comitet de urgenta. Este asa de urgenta, ca ei toti sunt necunoscuti natiunii romane. Nu mai vrem niciun fiu de marxist (ex. Rafilla si altii) sa faca parte din acel comitet de urgenta. Sunt multi alti medici care pot conduce si nu sunt agenti ai americanilor sau rusilor. in Romanica. Ne-au disparut valorile reale ale neamului, acei oameni cu gandire sanatoasa si nu neo-marxista. Vrem si politicieni care sa faca politica si nu doar jonglerii financiare (adica furat bugetul statului prin contracte sau delapidari grase), cu ajutorul firmelor lor si ale cumetrilor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *