Skip to content
Politică

Pe cine face Iohannis răspunzător de problemele din PSD

În cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi, candidatul ACL, Klaus Iohannis, a declarat, referitor la problemele din PSD din ultima perioadă, că prim- ministrul Victor Ponta este, în calitatea sa de președinte al PSD, direct răspunzător de toate acestea.

„Constat că Victor Ponta încearcă să se dezică de colegii de partid afirmând și susținând că el este premier. Eu subliniez că Victor Ponta nu este doar prim-ministru, este și președintele PSD și este răspunzător de toate problemele ivite în acest partid. Avem de-a face cu un PSD cu mulți oameni la vârf având probleme cu justiția. Cunoaștem deocamdată inculpări grave mai ales în ceea ce privește corupția înregistrată în rândul membrilor PSD. De o fi așa sau nu, vom afla după ce procurorii își vor termina treaba. Până atunci Victor Ponta să-și trimită partidul în Parlament să ridice imunitatea celor ce au probleme cu justiția. Abia atunci l-am mai putea crede”, a transmis Klaus Iohannis.

5 comentarii la “Pe cine face Iohannis răspunzător de problemele din PSD

  1. Sasule…tu vei de „ai tai ” si de tine !!! La ce mama supararii te intereseaza pe tine ce se intampla in alt partid ??? Ca oricum nu poti influenta cu nimic ! Din contra !!!

  2. Așa Klausică, învață-l pe Ponta cum se face. Timp de 9(nouă) ani ai stat în fața instanțelor de judecată, ca pârâtul Iohannis Werner Klaus și CONCOMITENT ca primarul Iohannis Werner Klaus, așteptând ca pârâtul să dea înapoi PRIMĂRIEI SIBIU, cele 2 case luate cu japca de.. primul Iohannis. Dacă învață Ponta asta de la tine, e brici:))) Presa este o ” dulcică” cu tine, când ar fi la îndemâna oricărui ziarist să citească dosarele de la Curtea de Apel Brașov.

  3. De data asta cred ca Iohannis are dreptate. Sunt numai vinovati in jurul lui. Vinovati ca l-au bagat in seama si au avut iluzia ca e ceva de capul lui. El e singurul nevinovat. A vrut sa fie premierul lui Geoana. Apoi vicepremierul lui Ponta. Apoi s-a vrut urmasul lui Antonescu. Acum urmasul lui Basescu. El vrea sa fie orice s-ar putea, ca nu are culoare sau principii. E cameleonul perfect. Deci, pentru ce sa se simta el vinovat ??? Dintre toti. liberalii au fost cei mai fraieri. L-au primit, i-a distrus, acum va pleca. Indiferent ca iese sau nu presedinte. Ce ramane in urma lui ? Mizerii la adresa PSD, al caror premier sau vicepremier s-a vrut, tradare la adresa PNL si a lui Antonescu, de care s-a folosit ca de o femeie usoara, si o salvare ratata a PDL-ului, pentru ca fuziunea pentru spalare in PNL nu se va realiza niciodata. Un lucru cu adevarat ‘bine facut’ ! Si cu toate astea, fara sa realizeze, va genera un lucru istoric : surparea mitului minoritarului german, a neamtului mereu plin de calitati. Cred ca era timpul trezirii noastre la realitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *