Pe cine invidiază Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a spus vineri, la Constanţa, că îl invidiază uneori pe primarul Radu Mazăre pentru „decapotabile, cluburi şi bodyguarzi”.

„În ciuda tuturor criticilor, a insultelor, înjurăturilor, scandalurilor, am fost alături de Radu în Constanţa. (…) Şi îl invidiez uneori, este adevărat, pentru decapotabile, pentru cluburi, pentru bodyguarzi, pentru alte lucruri pe care… Eu l-am întrebat dacă el mă invidiază pe mine şi mi-a spus în mod categoric: „Nu, n-aş vrea să fiu în locul tău”. Şi are dreptate, într-un fel”, la mărturisit Victor Ponta.

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, le-a spus tinerilor social-democraţi că el este un politician care este primar de 14 ani pentru că respectă oamenii.

„Sunt un supravieţuitor, sunt un politician care sunt primar de 14 ani şi care merge cu maşini decapotabile pe stradă (…) şi lumea mă salută. Ca să faceţi politică şi după patru ani, opt ani, 12 ani lumea să te salute şi să vină să facă fotografii cu tine, înseamnă că ţi-ai făcut treaba. (…) Toţi vreţi să ajungeţi undeva (…) fiecare în fel de fel de funcţii, să nu uitaţi niciodată de unde aţi plecat şi să-i respectaţi pe oameni”, a afirmat Radu Mazăre.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: