Skip to content
Politică

Pe cine preferă Ion Țiriac pentru funcția de președinte

 

Ion Ţiriac a declarat la protv că nu are nimic împotriva lui Iohannis, însă acesta vine dintr-un  orasel in care nemtii au bagat foarte multi bani, că a făcut o treabă mititică acolo, însă că Ponta conduce un guvern de un an si ceva intr-un mod decent.

„Eu pe Iohannis l-am vazut de 3-4 ori in viata mea. Dumnealui vine dintr-un orasel in care nemtii au bagat foarte multi bani. Nu am nimic impotriva lui Iohannis. Deocamdata a fost un bun primar la o treaba mititică, dar Ponta conduce un guvern de un an si ceva si il conduce, zic eu, decent”, a declarat Ion Ţiriac.

Totodată, Țiriac este de părere că un independent în România nu are nicio șansă.

„Dupa parerea mea ar trebui sa se ajunga intr-un context asta e stanga, asta e dreapta: alegeti voi un candidat, alegem noi un candidat. Si sa se aleaga ca la americani. Un independent in Romania nu are nicio sansa. Nu are priza nici la oamenii din Bucuresti, daramite din provincie”, a mai spus Ion Ţiriac.

 

7 comentarii la “Pe cine preferă Ion Țiriac pentru funcția de președinte

 1. Daca nici Tiriac nu-i cunoaste pe nemti. atunci cine ? Asta cred ca este pentru Iohannis o lovitura de zece ori mai grea decat a fost de placuta pupatura pe frunte a lui Merkel. Alooo, diaspora, auzi ce zice Tiriac ??? Cica il voteaza pe Ponta bre !!! Tiriac asta de e cel mai bine vazut roman de prin Germania si nu numai. Asa cum tot pe Ponta il voteaza si Ilie Nastase, ala de e cel mai bine vazut roman de prin Franta si nu numai ! Deci, pe Ponta ala pentru care a venit in Romania premierul Italiei, sa-i ureze succes ! Ala de a stat cu Obama de taina in calitate oficiala, nu l-a urmarit de pe bordura ca Basescu ! Si pe care-l sustine din Republica Moldova si Leanca, pe bune nu pentru a-i da cetatenie de ocazie ca lui Basescu ! Ei, dar ce conteaza toate astea pentru voi ??? Voi, diaspora, vad ca nu de astia sunteti reprezentati mediatic, ci de taranul cu Maserati si de Guta. A, da, si de printesa Ardealului ! :))))))

 2. Domnule Tireac te-ai ars. Tot Serviciul de Propaganda Basist va sari pe dumneavoastra. asa a patit si maestrul Beligan si maertru Tudor gheorghe si domnul Visan, nu mai vorbesc de actrita Cercel

 3. cu basescu a semnat ponta coabitarea nu johannis ?

  cu basescu a negociat ponta procurori basisti nu johannis ?

  cu pdl a guvernat psd in 2008-2009 cand ponta fost ministru in guvernul boc 1 – intre 2008-2009 alaturi udrea si anastase si de alti pesedisti – nu johannis

 4. TIRIAC OMUL LUI DINAMO sparing partnerul de tenis al lui MAURER pe vremea lui ceausescu cu nora rusoaica da mare patriot….

 5. Tiriac prevede ca nu va mai putea organiza vinatori pt toti clientii sai in rezervatiile din Delta si din Carpati? Tiriac prevede ca multe mismasuri oneroase s-ar putea stopa dupa alegeri? Pai atunci desigur, il voteaza pe Ponta. Mai poti crede pe vreunul dintre baronii astia ca-s cinstiti si patrioti?

 6. Cu Iohannis a vrut sa faca Geoana si Antonescu guvernul acum 5 ani;
  Cu Iohannis s-a ales praful de Referendum;
  Cu Iohannis s-a dizolvat USL;
  Cu Iohannis s-a ales praful de Antonescu;
  Cu Iohannis a fost distrusa si ingropata istoria PNL;
  CU iOHANNIS VOTEAZA BASESCU SI ANTONESCU;
  CU IOHANNIS VOTEAZA BOC, UDREA, BLAGA, FALCA, MACOVEI, ORBAN, FLUTUR, VIDEANU, BERCEANU, BLEJNAR, DUTA, ANASTASE, PREDOIU, STOLOJAN, COCOS, IORDACHE, UIOREANU, STAVARACHE, CANCESCU, s.a.m.d. cateva sute de basisiti…
  Cu PONTA votam noi, toti ceilalti !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *