Skip to content
Politică

EXCLUSIV Reacția PDL la candidatura lui Meleșcanu. Pe cine va afecta intrarea acestuia în cursa prezidențială

" "

Teodor Meleșcanu și-a depus candidatura la prezidențiale pe ultima sută de metri. Decizia lui de a renunța la funcția de șef al SIE și intrarea în cursa pentru Cotroceni a provocat o serie de reacții din partea politicienilor.

Cezar Preda a declarat, pentru PSnews.ro, că această intrare pe ultima sută de metri a lui Meleșcanu în cursa pentru scaunul de la Cotroceni nu îi va afecta pe restul candidaților pentru că ”preferințele electoratului sunt bine structurate”

" "
" "

”Nu va pierde Klaus Iohannis. Victor Ponta va pierde, dar nu multe. Nimeni nu pierde multe. Deja lucrurile sunt foarte bine structurate în preferințele electoratului. Nu știu cu ce poate veni domnul Meleșcanu, în sensul de program de președinte, astfel încât să rupă din electoratul domnului Iohannis sau al domnului Ponta, adică mai mult decât ar fi semnificativ, adică două, trei procente. Lucrurile sunt destul de clare și această intrare, deși a fost anunțată așa printre rânduri, nu ajută cu nimic. O candidatură pe ultima sută de metri a unui om care iese direct din funcția de președinte de structură de SIE nu aduce plusuri în ceea ce privește profilul de președinte”, a declarat, pentru PSnews.ro, Cezar Preda.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *