Skip to content
Politică

Pe cine va susține Paleologu în cursa pentru prezidențiale

Deputatul PMP, Theodor Paleologu, a declarat că îl va susține la alegerile prezidențiale pe candidatul ACL, Klaus Iohannis, precizând că, în opinia sa, nu ar fi fost oportun ca să șefa PMP, Elena Udrea, să se înscrie în cursa pentru Cotroceni.

„Mie mi se pare că, în momentul de faţă, Iohannis este candidatul de dreapta cel mai bine plasat. Asta nu înseamnă că este ideal, după gusturile mele. Şi mai e un lucru: aştept cu o anumită strângere de inimă decizia în privinţa incompatibilităţii. Sper să nu fie vorba de aşa ceva. Ar fi catastrofal pentru dreapta românească, dacă Klaus Iohannis ar fi declarat incompatibil, ar fi un adevărat dezastru. De aceea nici nu mă lansez în susţineri prea zgomotoase pentru vreunul dintre candidaţi. Pentru mine e o chestiune pur raţională, cine e mai bine plasat pentru a evita ajungerea lui Victor Ponta la Cotroceni”, a declarat Paleologu pentru RFI.

De asemenea, acesta a menționat că a doua sa opțiune pentru alegerile din noiembrie este candidatul independent Monica Macovei.

1 comentariu la “Pe cine va susține Paleologu în cursa pentru prezidențiale

  1. Scaiul—acest tasti —basti al politicii romanesti—neaparat de dreapta dar nu se stie .El este intotdeauna MEMBRU—-acum e membru PMP—voteaza IOHANNIS dar o iubeste pe MONICUTA–are viitorul asigurat . Vrea sa fie LOGOGRAFUL lui IOHANNIS ca vestitul LYSIAS–vestitul logograf al ATENEI—–motivul e simplu–el–logograful–e disponibil—-IOHANNIS–nu prea stie SA VORBESTE CU NOI .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *