Skip to content
Politică

Pe cine vrea Băsescu primar la Chișinău? Fostul președinte revine cu un nou mesaj în forță

În contextul alegerilor locale care se desfășoară în Republica Moldova, fostul președinte al României, Traian Băsescu, a publicat un nou mesaj pe contul lui de socializare.

Peste 1,8 milioane de alegători moldoveni sunt aşteptaţi la urne în cel de-al doilea tur al alegerilor locale. Scrutinul se desfăşoară şi la Chişinău, unde se confruntă candidatul Partidului Liberal, actualul primar Dorin Chirtoacă, şi candidatul Partidului Socialiştilor, fostul premier Zinaida Greceanîi.

Astfel, Traian Băsescu și-a transmis susținerea pentru candidatul Dorin Chirtoaca, subliniind faptul că „cea mai mare miză politică o constituie alegerile de la Chișinău, unde se confruntă doi candidați ce reprezintă sisteme de valori total opuse si care împart în două societatea din Republica Moldova”.

„Dorin Chirtoacă, vechiul şi noul primar al Chişinăului!

Duminică, cetățenii Republicii Moldova își aleg primarii în cel de-al doilea tur al alegerilor locale.
Cea mai mare miză politică o constituie alegerile de la Chișinău, unde se confruntă doi candidați ce reprezintă sisteme de valori total opuse si care împart în două societatea din Republica Moldova.
Sunt convins că alegerea lui Dorin Chirtoaca pentru un nou mandat de primar ar confirma atașamentul basarabenilor faţă de libertate și demnitate.

Votul de la Chişinău are pentru Uniunea Europeană semnificaţia voinţei cetăţenilor capitalei Republicii Moldova de apropiere de valorile europene sau de respingere a acestora.

Îi urez mult succes lui Dorin Chirtoacă, iar pe locuitorii municipiului Chișinău îi îndemn să se prezinte la vot pentru a-şi alege un primar pentru ei şi pentru Europa”, a scris fostul președinte Traian Băsescu pe pagina de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *