Skip to content
Politică

Pe cine vrea Mazăre premier

Preşedintele PSD Constanţa, Radu Mazăre, a declarat, răspunzând unei întrebări, că l-ar prefera pe Călin Popescu Tăriceanu pentru funcţia de premier dacă Victor Ponta va câştiga alegerile prezidenţiale, adăugând că nu e bine ca PSD să aibă şi preşedinte şi prim-ministru.

Primarul Constanţei a mai spus că este bine ca postul de premier să nu aparţină PSD dacă Ponta va câştiga alegerile.

„Ponta a avut o poziţie pe care eu o apreciez, nu am absolut nimic a-i reproşa ca şi candidat, prestaţie impecabilă. El a spus aşa, nu putem şi nici nu-i bine să luăm noi tot, şi chiar cred că nu-i bine să luăm noi tot, să avem şi preşedinte şi prim-ministru. E bine ca, în ideea în care lucrurile se mai domolesc şi mai dispare ura şi ranchiuna asta în România, să fim reprezentaţi cât mai mulţi”, a afirmat Mazăre.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, şi preşedintele executiv, Liviu Dragnea, au convocat pentru marţi la ora 10.00 o videoconferinţă cu liderii social-democraţi din teritoriu pentru a analiza rezultatele la turul întâi, a stabili strategia pentru turul doi şi a discuta despre viitorul premier.

După videoconferinţă, preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că le-a spus personal, ca să nu fie dubii, liderilor PSD din teritoriu că nu e corect ca viitorul premier să fie tot de la PSD, el argumentând că astfel s-ar respecta mesajul din campanie potrivit căruia Ponta e preşedintele care uneşte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *