Skip to content
Societate

Pedeapsă AMUZANTĂ pentru un braconier: Condamnat să se uite la filmul Bambi de cel puțin 12 ori

disney.wikia.com

Un braconier din statul american Missouri a fost condamnat de un judecător, pe lângă pedeapsa de un an de închisoare, să urmărească și filmul Bambi de cel puțin 12 ori, după ce a fost găsit vinovat pentru uciderea a sute de căprioare, relatează BBC.

Bărbatul a fost condamnat la un an de închisoare după ce, împreună cu tatăl și fratele lui, au fost prinși că au ucis ilegal „sute” de căprioare, le tăiau capul și lăsau corpul să putrezească.

Pe lângă sentință, judecătorul i-a ordonat să urmărească celebrul film Bambi. Prima vizionare trebuie să aibă loc pe 23 decembrie și, după aceea, să mai urmărească filmul lansat în anul 1942 cel puțin o dată pe lună. Pelicula prezintă uciderea de către un vânător a mamei unei căprioare pe nume Bambi.

După ce va ispăși pedeapsa, braconierul nu mai are voie să poarte o armă pentru 120 de zile și, alături de cei doi membri ai familiei, nu mai are voie să vâneze niciodată. Potrivit BBC, acesta ar fi cel mai mare caz de braconaj din întrega istorie a statului american Missouri, citat de digi24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *