Penalii lui Crin Antonescu, o povară pe Klaus Iohannis

Lista politicienilor români condamnați definitiv la închisoare este tot mai lungă. Senatorul PNL, Sorin Roșca Stănescu,a fost condamnat definitiv, marți, la doi ani și patru luni de închisoare. Ascensiunea parlamentarului în PNL a fost girată de fostul președinte al partidului, Crin Antonescu. La fel s-a întâmplat şi în cazurile lui Relu Fenechiu, Gigi Becali sau Tudor Chiuariu. Toate aceste condamnări definitive reprezintă o problemă pentru candidatul ACL la prezidențiale, Klaus Iohannis.

Sorin Roșca Stănescu a fost adus în PNL de Crin Antonescu, pe post de consilier personal. Tot Antonescu a fost cel care l-a ajutat pe SRS să devină senator din partea Partidului Național Liberal.  La fel s-a întâmplat şi în cazul lui Gigi Becali, ajuns în Parlament după ce a fost propus pe liste de fostul lider liberal.

Crin Antonescu a fost cel care l-a sprijinit și pe fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, condamnat la cinci ani de închisoare în dosarul ”Transformatorul”.

Astfel, problemele cu justiția liberalilor se transformă într-o povară tot mai mare pentru candidatul ACL, Klaus Iohannis, care trebuie să dea răspunsuri, în plină campanie electorală, pentru penalii aduși în partid și propulsați de Crin Antonescu.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: