Skip to content
Politică

Penibil. Țânțarii din presa dâmbovițeană îl bâzâie pe Giuliani EXCLUSIV

Și, s-au apucat tablagii din presa românească să îl desființeze pe Giuliani după “infama scrisoare”: DNA – SRI protocoale, aministie, etc… știți deja tot tacâmul. Operațiunea “haideți să îl umplem de rahat pe Giuliani”, umple de fapt de penibil o breaslă și așa oropsită în ultimii ani.

Când Dumnezeu vrea să te piardă îți ia mințile și simțul penibilului, al realității. Marea presă româna care intra într-un autobuz îl executa pe Giuliani, om cu o carieră publică impresionantă în spate, 40 de ani la New York, bătălii cu Mafia, aia adevărata, nu inventată de SRI- DNA, cel mai respectat lider de opinie din Partidul Republican, cel care ar fi trebuit pe bună dreptate să ajungă președintele SUA.

Va dați seama ce speriat este acum Giuliani după “dezvăluirile” lui Maior, preluate instantaneu de toată rețeaua de scule SRI, că acoperiți nu au cum fi la cât de încuiați sunt. Maior simte ca i se apropie funia de par și se comportă la Washington ca membru al Partidului Democrat (aripa Hilary) nu ca ambasador plătit din banii românilor.

Giuliani a spus trei lucruri de bun simț îmbrăcate într-un limbaj destul de diplomatic. Apropos, vă plăcea când ambasadorul Gitenstein vă dădea directive, adevărata diktate în direct?! Atunci erau bune scrisorile de înfierare și execuție!

Deci, Giuliani spune că protocoalele SRI – Justiție (Parchete și Înaltă Curte) trebuie analizate de o comisie independentă, formată din experți recunoscuți internațional. Pai, de ce să ne fie frică de o asemena analiză, doar avem MCV de la UE din 2007. Dacă suntem atât de impotenți să ne autoguvernam, inclusiv în chestiuni de Justiție, poate că ne merităm statutul de “colonie judiciară americană”, eu personal îi aleg pe americani în schimbul europenilor.

Chestiunea cu amnistia: Giuliani spune o chestie de bun simt, acolo unde s-au făcut abuzuri și se dovedește că dosarele au fost făcute în echipe mixte cu SRI-isti trebuie să se dea amnistie. Ce este în neregulă cu asta? Nu toate dosarele DNA au fost lucrate în câmpul tactic, au fost destui procurori care nu s-au lăsat ghidonați de servicii. Cum găsim dosarele infectate de SRI? Foarte simplu: le analizează o comisie independentă, internațională, pentru că actorii politici și din Justiție sunt tentați să mușamalizeze tot ce mișcă. Începând cu Iohannis și terminând cu Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *