PSnews

Ultima Oră

Penibilitatea zilei: Codrin Ștefănescu agită sabia laser a lui Dragnea prin fața opoziției

www.ziuanews.ro

Citiți în cele ce urmează despre penibilitatea zilei – mai precis, despre felul în care Codrin Ștefănescu – secretar general adjunct al PSD agită sabia laser a lui Liviu Dragnea prin fața opoziției.

Deși președintele Partidului Social Democrat a plecat în concediu (delegându-și atribuțiile lui Florin Iordache, acest acar Păun din zilele OUG 13), unii comunicatori ai PSD rămân pe baricade, să combată în studiourile TV. Unul dintre comunicatori, Codrin Ștefănescu, s-a dat în stambă joi seară în platoul Antena 3, unde a încercat să facă din Liviu Dragnea un fel de personaj din Războiul Stelelor care va scoate sabia imediat ce se întoarce din concediu.

„Sabia lui Dragnea e sabie de laser. Știu că nu credeți sau nu vă convine, dar asta este. Uitați ce e: o să vedeți luna asta ce se va întâmpla și la începutul lui septembrie”, a avertizat Ștefănescu.

Întrebat de către jurnalista Dana Grecu (desigur: pe un ton ironic) dacă Dragnea a plecat acum să-și încarce bateriile pentru Sabie, secretarul general adjunct a răspuns: „Pentru toată lumea, Dragnea e în concediu. Dar nu e în concediu. Nu pot să vă spun unde este. În mod oficial, are dreptul să își ia câteva zile de concediu, ca orice român. Toată lumea e la mare, la munte la ora asta și așa mai departe”.

Imediat după aceea, Codrin Ștefănescu s-a contrazis singur într-un interval de sub un minut. Astfel, chestionat despre ceea ce pregătește Dragnea odată întors din concediu, Ștefănescu a negat inițial că ar fi vorba de așa ceva, dar după aceea a dat de înțeles că Liviu Dragnea se va concentra pe pachetul de legi ale justiției, imediat ce ministrul de resort, Tudorel Toader, va ieși public cu ele, înainte de a le trimite Parlamentului.

„Nu pregătește nimic. V-am spus, că tot îl atacați: «Dragnea în concediu». Dacă ar fi în concediu, este dreptul lui să plece o săptămână în concediu. Tudose e aici, tot Guvernul este aici, noi suntem la partid… Se întoarce peste fix o săptămână – va fi prezent. Va fi o lună plină. Mai sunt două săptămâni până pe 23 august. Așteptăm pachetul, să vedem”, a mai spus Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu nu este la prima situație în care spune exact pe dos decât ceea ce urmează să se întâmple. Ne amintim cum, pe 14 iunie, secretarul general adjunct al PSD declara la Antena 3„niciodată nu a vrut Dragnea să îi ia capul lui Grindeanu” și că înlăturarea premierului ar fi fost „cea mai mare bazaconie”.

Exact, dar EXACT o săptămână mai târziu, Liviu Dragnea nu doar că vota în plenul reunit moțiunea de cenzură împotriva propriului cabinet, dar ca pe butelie stătea cu ochii pe parlamentarii roșii, să vadă dacă nu cumva aceștia îi trag clapa și votează împotrivă sau chiar boicotează votul.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi