Skip to content
Politică

Pensiile speciale pentru parlamentari au fost anulate. PNL: Angajamentul nostru a fost îndeplinit la votul din plenul Parlamentului

Inquam Photos/Octav Ganea
" "

Liberalii au transmis că angajamentul PNL a fost îndeplinit la votul din Parlament pentru eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari.

„Continuăm cu îndreptarea legilor strâmbe adoptate ani la rândul de PSD, pentru acordarea de privilegii şi beneficii preferenţiale”, a adăugat sursa citată.

" "
" "

Pensiile speciale pentru parlamentari au fost anulate! Angajamentul PNL a fost îndeplinit azi la votul din plenul Parlamentului. Continuăm cu îndreptarea legilor strâmbe adoptate ani la rândul de PSD, pentru acordarea de privilegii şi beneficii preferenţiale.

– Pensiile parlamentarilor au fost introduse de PSD în 2015, iar orice tentativă a noastră de a le elimina s-a lovit de majoritatea nocivă PSD-istă din legislatura trecută.

– PNL a fost singura forţă politică care a votat împotriva introducerii pensiilor speciale. Încă de anul trecut, am depus un proiect de lege pentru desfiinţarea pensiilor speciale ale deputaţilor şi senatorilor, care a fost blocat, intenţionat, de actuala conducere a PSD.

– Dacă PSD ar fi deţinut majoritatea parlamentară şi acum ar fi luptat cu toate puterile pentru menţinerea pensiilor speciale, contrar discursului duplicitar pe care îl afişează astăzi.

– Prin votul românilor s-a făcut dreptate! Noua majoritate de dreapta din Parlament a reuşit să elimine aceste pensii. Respectăm, astfel, voinţa cetăţenilor care ne-au dat votul de încredere, la alegerile parlamentare”, arată o postare de miercuri pe pagina de Facebook a PNL.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *