Skip to content
Politică

„Pensionarul” Băsescu nu calcă pe roze la revenirea în politică: Putea să aibă decenţa…

„Pensionarul” Traian Băsescu nu calcă pe roze la revenirea în politică, în calitate de preşedinte al Mişcării Populare (MP): Putea să aibă decenţa…

Secretarul general al PNL, Marian Petrache, a declarat, sâmbătă, într-un comunicat trimis PSnews.ro, că „marea înscăunare” a lui Traian Băsescu de la congresul MP „nu a mai surprins pe nimeni”.

„Acesta a fost mentorul politic al PMP, chiar și fără carnet de partid, încă din momentul in care formațiunea a luat ființă. După 10 ani în care a condus România într-un mod discreționar și după toată nemulțumirea societății, Traian Băsescu putea să aibă decența de a face un pas în spate. Mi-e greu să cred că, după 10 ani de scandal și haos, și mai ales după cei 7,4 milioane de oameni care i-au spus să plece acasă, Traian Băsescu mai poate să ofere o direcție românilor.

Întrebarea firească pe care oricare dintre noi și-o pune este: pentru ce a revenit Traian Băsescu în politică? De un lucru sunt convins: acela că nu a revenit pentru interesul românilor, ci pentru interesul lui personal. Dacă mai reprezintă și un alt interes, la fel de convins sunt că îl vom descoperi în curând.

Fostul președinte, prin orice ieșire publică și mutare pe scena politică, insistă să rămână în atenția spaţiului public. Cred, și nu este doar părerea mea, că lui Traian Băsescu i-ar sta foarte bine în haina pensionarului”, scrie Petrache.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *