Pensionarul special Cristi Vasilică Danileț, dat în judecată de fiica mezină pentru plata pensiei de întreținere

Sursa foto: Facebook/Cristi Vasilică Danileț

Celebrul Cristi Vasilică Danileț, ex-judecător pensionat la 48 de ani, are calitatea de pârât în două procese civile deschise de fiica sa cea mică, Gabriela Cristina Danileț, obiectul litigiului fiind plata pensiei de întreținere. La mijloc ar fi vorba despre o sumă de 96.000 de lei, pe care Cristi Vasilică Danileț trebuie să i-o achite fiicei, pentru perioada 2020-2024, pe perioada studiilor. Nu este pentru prima dată când fostul magistrat este chemat în judecată pentru pensia de întreținere. În 2007, a fost acționat în instanță de soție, după care, în 2017 a fost dat în judecată de fiica sa cea mare, Ana Maria Danileț. Aceasta din urmă a renunțat, ulterior, la proces. În 2009, el a fost dat în judecată de propriii părinți, fiind obligat la plata, către fiecare, a unei pensii lunare de întreținere.

Pe rolul Secției Civile a Judecătoriei Cluj-Napoca au fost înregistrate, la data de 21 martie 2024, două dosare care au ca sediu al materiei „Minorii și Familia” și care îl vizează direct pe celebrul Cristi Vasilică Danileț, fost judecător, ex-membru al Consiliului Superior al Magistraturii și proaspăt pensionar special.

Primul dosar are numărul 6963/211/2024 și are drept obiect „pensie de întreținere” (VEZI FACSIMIL), iar reclamanta este nimeni altcineva decât fata cea mică a ex-judecătorului, Cristina Gabriela Danileț. Cristi Vasilică Danileț are, în acest dosar, calitatea de pârât. Până în acest moment, instanța nu a alocat acestui proces un prim termen de judecată.

De asemenea, tot la Judecătoria Cluj-napoca, tot la data de 21 martie 2024, pe rolul aceleiași Secții Civile, a mai fost înregistrat un al doilea dosar, având numărul 6964/2011/2024, având ca obiect emiterea unei ordonanțe președințiale. Și în acest proces, Cristina Gabriela Danileț are calitatea de reclamant, în timp ce tatăl acesteia, Cristi Vasilică Danileț, are calitatea de pârât. Cauza a fost repartizată Completului C4 „Tutelă și familie”. Ca un amănunt de culoare, „Jurnalul” a accesat fișa acestui dosar, pe Portalul Instanțelor de Judecată, unde, ieri dimineață, numele părților erau menționate în clar, după care, la prânz, acestea au fost anonimizate.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL