Skip to content
Politică

”Pentru acest lucru, Dragnea a intrat la pușcărie”. Lucian Mîndruță, despre documentul cu antetul Guvernului

PS News

Jurnalistul Lucian Mîndruță compară cazul documentului cu antetul Guvernului dedicat campaniei interne a lui Florin Cîțu pentru șefia PNL cu dosarul în care Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare. Mîndruță consideră că situațiile sunt similare și cere explicații de la autoritățile implicate.

”Acum mai multi ani, cateva doamne de la PSD Teleorman au fost angajate intr-o sinecura la o institutie de stat.
Doamnele lucrau pentru partid, entitate privata, dar erau platite cu bani publici. Pentru acest lucru dl. Dragnea a intrat la puscarie.

Acum o saptamana, doua doamne care lucreaza la Guvern au trimis niste documente cu antetul acestei institutii, dar care faceau referire la o campanie de partid.

Au facut-o in timpul liber? In timp ce erau platite de Guvern? Raspunsul la aceasta intrebare se afla pe linia fina intre “ai lor” si “ai nostri”.  Sau, si mai bine, pe cea un pic mai groasa dintre prostie si aroganta.

Oricum ar fi, afacerea cere explicatii. Cine ne cere (inclusiv mie) sa avem dublu standard trebuie sa stie ca tocmai de aia mai scriem aici: Pentru ca vrem ca Romania sa fie condusa altfel”, scrie jurnalistul pe pagina sa de Facebook.

Premierul Florin Cîțu a încercat să nege faptul că documentul cu antetul Guvernului privind strategia sa de campanie din PNL nu ar fi real, cerând dovezi.

Dovada, însă, a fost simplu de produs. În detaliile documentului se poate vedea că acesta a fost creat de Mioara Costin, fostă jurnalistă la Realitatea Plus și actual consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *