Skip to content
Politică

Pentru cine solicită Donald Trump pedeapsa cu moartea

Donald Trump a primit aprobare de la reprezentanții de poliție din „Noua Anglie” care încuviințează pedeapsa cu moartea pentru orice persoană care ucide un polițist, potrivit b1.ro.

Membrii Comitetului executiv care au participat o întâlnire cu ușile închise pentru a vota au spus că observațiile lui Trump au fost parte a discuțiilor lor, însă cea mai mare parte a conversației a fost centrată pe comentariile lui anterioare în sprijinul poliției.

„Ascultă, mesajul nostru foarte clar: Este aceasta ceea ce urmează să facă președintele SUA pentru a uni această țară în efortuurile de a salva ofițerii de poliție?”, a declarat Flynn a declarat înainte de vot.

Uniunea este formată din aproape 5.000, dintre care aproximativ 200 de localnici din regiune, conform lui Flynn, dar nu a primit prea multă atenție din partea candidaților.

„Forțele de poliție din întreaga țară au avut parte de vremuri grele. O mulțime de oameni au fostucisi”, a declarat Trump.

El a continuat să solicite pedeapsa cu moartea pentru orice persoană care ucide un polițist.

„I-am spus că unul din primele lucruri pe l-aș face în termeni de ordin executiv, dacă voi câștiga, va fi semnarea unei declarații care va spune că oricine ucide polițiști, va fi pedepsit cu moartea”, a mai precizat Trump.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *