Skip to content
Sport

Pepe, executat silit pentru o luptă veche de 9 ani: „L-am executat până la ultimul leuţ”

Cântăreţul a fost executat silit după ce împreună cu fratele său l-au bătut pe avocat într-un bar.

Avocatul Andrei Condoianis i-a luat lui Pepe toate încasările din televiziune pentru bătaia primită.

Procese lungi, probatorii și numeroase întalniri în instanțe l-au adus pe Ionuț Nicolae Pascu, alias Pepe la executare silită, scrie libertatea.ro. Chiar dacă solistul ieșea la emisiuni și se lăuda că a plătit cei 25000 de lei pe care instanța l-a obligat să-i achite victimei sale, Condoianis spune că și-a recuperat banii doar după ce l-a executat silit pe artist. Timp de câteva luni i-a urmărit conturile din bănci deschise pe firma sa și prin care încasa onorariile de la emisiunile Pro TV apoi de la Antene.

Am recuperat tot prejudiciul. L-am executat silit. Pepe a plătit până la ultimul leuț. S-a terminat totul la aproape opt-nouă ani de la momentul agresiunii„, a declarat Andrei Condoianis.
În seara zilei de 19 aprilie 2005, Pepe și fratele lui Miguel au descins în barul în care avocatul Condoianis și prietena lui avuseseră o altercație cu nepotul cântărețului, în vârstă de 14 ani. Chemați în ajutor de puștiul ofensat, cei doi frați n-au stat prea mult pe gânduri și au sărit cu pumnii și cu picioarele pe avocat. Bărbatul a fost lăsat la pământ într-o baltă de sânge și puțin a lipsit să nu-și piardă viața.

Martorii au chemat ambulanța care l-a transportat de urgență la spital. Bilanțul traumelor: trei coaste rupte, un plămân perforat și un ochi aproape scos. Pentru toate acestea Miguel și Pepe au fost condamnați la închisoare cu suspendare, dar și la plata daunelor morale în valoare de 25000 lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *