Skip to content
Sport

Pepe, vacanță de coșmar în Grecia: ”S-a declanșat alarma de incendiu!”

Cântărețul Pepe a avut parte de o vacanță de coșmar în Laganas, Zakyntos.

Astfel, cazați la un hotel de cinci stele, Pepe, soția acestuia, Raluca, și câțiva prieteni ai artistului au trecut prin cele mai nefericite experiențe.

Pepe și însoțitorii lui s-au trezit închiși ca într-un azil de lux, în care nu le lipsea nimic decât un lucru important: libertatea de a se distra cum își doreau!

Experiența trăită în Zakyntos a fost relatată, pentru Libertatea.ro de un amic de-al celor doi soți, care a suferit alături de ei.

”Încă de când am ajuns, patronul hotelului din Laganas, unde ne-am cazat ne-a transmis prin angajați să așteptăm undeva în spate, ca să nu facem gălăgie, și a atras atenția unora dintre noi, care stăteam comod pe canapea, să avem altă poziție. Deși ne-am dus acolo să ne distrăm, am avut o grămadă de restricții. Nu aveam voie să ajungem târziu în camere, iar atunci când se întâmpla, ne trezeam cu recepționerele după noi, care ne făceau semne să nu vorbim sub nicio formă. Am ajuns și la piscina hotelului, normal, să ne simțim bine. La ora 17.30 ne-au anunțat că trebuie să plecăm, pentru că se închide! Așa ceva nu am întâlnit pe nicăieri”, a povestit o persoană din grupul soților Pascu.

”Să nu mai spun că trebuia să părăsim camerele până în ora 10, pentru că doar așa intrau angajatele să ne facă ordine și curățenie. Într-o zi, trecuse de ora respectivă și, normal, m-am dus să caut o femeie pentru a ne aranja camera, doar că mi s-a răspuns ferm că nu mai este posibil! Să nu mai zic că la masă erau cu ochii pe noi să vadă exact cât mâncăm și l-a final ne întrebau ironic dacă suntem plini! Le-am explicat că am venit să ne distrăm, nu la azil, dar nu am avut cu cine să ne înțelegem. Iar, la final, s-a declanșat, accidental, și alarma de incendiu”, și-a continuat apropiatul artistului povestea de groază.

Sursa foto spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *