Skip to content
Politică

UPDATE – Un senator PDL ar fi vizat de DNA / Percheziții în 22 de locații în București și Constanța

UPDATE 12:25: Gigi Chiru a ajuns la sediul DNA București unde urmează să fie audiat. La intrarea în sediul DNA, Gigi Chiru a declarat că nu știe în ce calitate a fost chemat de procurori.

UPDATE 12:20 – Parlamentarul vizat de ancheta DNA ar fi senatorul PDL Christian Gigi Chiru. Potrivit replicaonline.ro, procurorii se află la depozitului cu materiale de construcţii din al senatorului, din Eforie.

Contactat de PSnews.ro, Gigi Chiru a declarat a negat informațiile apărute în presă.

”Percheziții la mine nu sunt”, a declarat Gigi Chiru pentru PSnews.ro.

UPDATE – Un senator ar fi vizat de ancheta DNA în dosarul în care se fac joi mai multe percheziții în București și Constanța, potrivit Agerpres.

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție efectuează percheziții în 22 de locații situate în municipiul București și județul Constanța, la sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice, potrivit unui comunicat de presă al DNA.

”În cursul zilei de 30 octombrie 2014, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 22 de locații situate în municipiul București și județul Constanța, la sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice”, se arată în comunicat.

1 comentariu la “UPDATE – Un senator PDL ar fi vizat de DNA / Percheziții în 22 de locații în București și Constanța

  1. l-ati vazut in special la b1 cum dadea din el ce corupti sunt psd dar noi stim de la dna stavrositu ce poama e acest chiru macar de ar scoate dna toate magariile astuia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *