Percheziţii ale DNA în Bucureşti, într-un dosar care vizează obţinerea pe nedrept a 24 de terenuri ale statului

DNA
Sursa foto: Facebook / DNA

Procurorii DNA fac, marţi, 11 percheziţii la locuinţele unor persoane şi sediile unor firme din Bucureşti într-un dosar care vizează obţinerea pe nedrept a 24 de terenuri din Capitală, aflate în proprietatea statului. Prejudiciul depăşeşte 10 milioane de euro.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate celor de corupţie fac cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, comise în perioada 2014-2023, în legătură cu obţinerea pe nedrept a unor imobile (24 de terenuri) aflate în proprietatea statului, situate în municipiul Bucureşti, a anunţat, marţi, DNA.

Profitul obţinut din tranzacţionarea ulterioară a acelor terenuri depăşeşte suma de 10 milioane de euro.

”În cursul zilei de 28 noiembrie 2023, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, se efectuează percheziţii domiciliare în 11 locaţii, situate pe raza municipiului Bucureşti, reprezentând sediile unor societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane fizice”, a transmis sursa citată.

În acest dosar, procurorii beneficiază de sprijin din partea Direcţiei Generale Anticorupţie şi a Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: