Skip to content
Politică

Percheziții de amploare în București și alte 4 județe: 21 de persoane conduse la audieri

We Radio

Percheziții de amploare au loc joi dimineață în București, Ilfov, Prahova, Brașov și Giurgiu, într-un dosar de evaziune fiscală și spălare a banilor.

Concret, este vorba despre evaziune fiscală în domeniul construcțiilor, suma  supusă procesului de spălare de bani fiind estimată la 8 milioane de lei, informează News.ro.

„Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pun în aplicare opt mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov, Prahova, Braşov şi Giurgiu, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălarea banilor, în domeniul construcţiilor”, a anunțat Poliția Capitalei.

Administratorul a două societăți comerciale ar fi înregistrat în perioada 2008-2014 în evidențele contabile cheltuieli ce nu au avut la bază operațiuni economice reale, scopul fiind acela al sustragerii de la plata taxelor și impozitelor datorate statului.

„21 de persoane vizate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Poliţia Capitalei’, mai adaugă Poliția Capitalei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *