Skip to content
Societate

Percheziții de amploare în București și alte trei județe într-un dosar de evaziune fiscală în comerțul cu produse textile

Inquam Photos / Virgil Simonescu

Treisprezece percheziţii au loc joi dimineaţă în Bucureşti, Ilfov, Ialomiţa şi Constanţa, într-un dosar de evaziune fiscală în comerţul cu produse textile, prejudiciul fiind de 3,8 milioane de lei.

În această dimineaţă (24.09.2020) poliţişti din Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 6, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti ,  pun în aplicare 13 mandate de  percheziţie domiciliară în Bucureşti şi judeţele Ilfov, Ialomiţa şi Constanţa într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani în domeniul  comerţului cu materiale textile”, anunţă Poliţia Capitalei.

De asemenea, sunt puse în aplicare şi mai multe mandate de aducere, persoanele urmând a fi audiate la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 6.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat este in cuantum de 3,8 milioane lei.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Investigare a Criminalităţii Economice Sector 6 sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *