Skip to content
Politică

Percheziții de amploare în Prahova! Polițiștii vânează suspecți de furt

cugetliber.ro

Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă încă 11 percheziţii în Urlaţi şi localităţile vecine, la persoane care furau bunuri din societăţi comerciale.

Poliţiştii efectuează, în cursul zilei de miercuri, 11 percheziţii în zona oraşului prahovean Urlaţi şi în localităţile vecine, la persoane bănuite de furturi din societăţi comerciale, urmând ca 10 persoane să fie conduse la sediul poliţiei pentru audieri.

" "

La data de 6 decembrie, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova şi ai Direcţiei de Operaţiuni Speciale – IGPR efectuează 11 percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane bănuite de furturi din societăţi comerciale. Din cercetări a reieşit că, începând cu luna septembrie a acestui an, cei în cauză ar fi sustras diverse bunuri, pe care, ulterior, fie le-ar fi utilizat în interes propriu, fie le-ar fi comercializat către diverse persoane fizice sau prin intermediul unor societăţi‘, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis Agerpres.ro

Până în prezent, prejudiciul cauzat a fost estimat la aproximativ 150.000 de lei. La percheziţii participă şi jandarmi.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *