Skip to content
Politică

Percheziţii de amploare la persoane bănuite de evaziune fiscală şi cămătărie

Mai multe descinderi au loc sâmbătă dimineaţa la comercianţii de produse agro-alimentare într-un complex en gros din Piteşti. Zece percheziţii au loc la persoane bănuite de evaziune fiscală şi cămătărie.

Peste 50 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale- Inspectoratul General al Poliţiei Române, efectuează percheziţii de amploare la persoane bănuite de evaziune fiscală şi cămătărie. Sâmbătă, 11 iulie, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice, împreună cu luptătorii Serviciului Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, efectuează 10 percheziţii în judeţul Argeş, dintre care 5 la locuinţele unor persoane şi 5 la sedii ale unor societăţi comerciale, informează romaniatv.net.

Acţiunea vizează probarea activităţii infracţionale a şapte persoane bănuite că, în perioada 2013-2015, ar fi cauzat un prejudiciu de peste 500.000 de lei, prin evaziune fiscală în domeniul agro-alimentar şi cămătărie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *