Skip to content
Societate

Percheziții de aploare în București și în alte 5 județe! Acuzații: evaziune fiscală şi spălarea banilor

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti fac, miercuri, 19 percheziţii în municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov, Constanţa, Sibiu, Ialomiţa şi Argeş, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălarea banilor. Bănuiţii au înregistrat fictiv achiziţii de bunuri, în valoare de 15 milioane de lei, documentele justificative fiind emise de societăţi de tip fantomă.

 Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe Tribunalul Bucureşti, fac, miercuri, 19 percheziţii în municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov, Constanţa, Sibiu, Ialomiţa şi Argeş, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălarea banilor.

”Din datele şi probele administrate a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuiţii, în perioada 2012 – 2016, administratori ai mai multor societăţi comerciale, au înregistrat fictiv achiziţii de bunuri, în valoare de 15.000.000 de lei, documentele justificative în cauză fiind emise de entităţi comerciale ce prezintă caracteristicile unor societăţi de tip fantomă. Prejudiciul cauzat bugetului de stat este estimat la 6.150.000 de lei”, a anunţat, miercuri, Poliţia Capitalei.

 Persoanele implicate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Poliţia Sectorului 5.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *