Skip to content
Politică

Percheziții DNA la Consiliul Județean Sibiu

In aceste momente, Procurorii DNA efectuează cinci perchezitii, atat domiciliare cat si la sediile mai multor firme, dar si la sediul Consiliului Județean Sibiu. Din primele informații, ar fi vorba despre fapte de coruptie din perioada 2014-2015. Ar fi vorba despre faptul ca acolo au fost atribuite lucrari de achizitii publice in mod preferential la anumite firme.

Ulterior, dupa ce se vor incheia aceste perchezitii vom vedea daca vor fi duse persoane la audieri. Prejudiciu se ridica la 130 000 de lei.

Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Alba Iulia efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada 2014.

În cursul zilei de 20 aprilie 2016, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 5 locații situate în județul Sibiu, din care una reprezintă sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea din partea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sibiu.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci

când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, se arată în comunicatul de presă al DNA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *