Skip to content
Politică

Percheziții DNA la domiciliul unui lider marcant al PNL, apropiat de Chiliman

Surse judiciare, citate de agerpres.ro, informează că procurorii DNA Ploiești efectuează joi percheziții la locuințele aparținând unor doi apropiați ai primarului sectorului 1, Andrei Chiliman, dintre care unul este și lider al unei organizații locale a PNL.

”Vizitați” de DNA la domiciliu ar fi fost Vlad Moisescu și Ioan Costescu. Aceștia ar fi vizați în dosarul în care este cercetat primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, au declarat pentru agerpres.ro surse judiciare.

Vlad Moisescu este președintele vechiului PDL- sector 1, asta după ce extrem de mulți ani a fost șeful vechiului PNL sector 1.

Vlad Moisescu și Ioana Costescu sunt cunoscuți ca fiind apropiați ai primarului Chiliman.

Anchetatorii au descins la imobilele deținute de cei doi sau folosite de aceștia, dar și la sediul Primăriei sectorului 1.

DNA a anunțat joi că procurorii anticorupție din Ploiești fac percheziții în București într-un dosar de corupție, faptele fiind comise în perioada 2006-2015.

Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, este vizat pentru fapte care au legătură cu dosarul lui Iulian Herțanu, cumnatul premierului.

Citește și: Surse: Cine ar fi fost omul care l-ar fi ”turnat” pe Chiliman și ar fi asigurat legătura dintre primarul sectorului 1 și cumnatul lui Ponta

Directorul SC Romair Consulting SRL, Gheorghe Boeru, cercetat în dosarul „Herțanu”, ar fi dat mită pentru obținerea unor contracte de consultanță cu Primăria sectorului 1. Andrei Chiliman și trei persoane vor fi conduse la sediul DNA Ploiești pentru audieri, arată sursele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *