Skip to content
Politică

Percheziţii DNA la un primar PSD. Scandal pe construirea unei hidrocentrale / SURSE

" "

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) s-au dus peste un primar al Partidului Social Democrat (PSD). Citiţi mai jos despre un scandal izbucnit în jurul construirii unei hidrocentrale.

Potrivit unui comunicat trimis, joi, PSnews.ro, anchetatorii de la DNA Cluj „efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, asimilate celor de corupție şi de fraudare a fondurilor europene, comise în perioada 2014 – 2016”.

" "
" "

„În cursul zilei de 14 aprilie 2016, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, au fost efectuate percheziții domiciliare în 14 locaţii, dintre care una este sediul unei instituţii publice, iar restul sediile unor societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane fizice, toate situate în judeţul Bistriţa-Năsăud. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Direcţiei Generale Anticorupţie şi din partea Departamentului de Informații și Protecție Internă.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, se mai arată în comunicat.

Potrivit unor surse citate de publicaţia locală timponline.ro, instituţia vizată este Primăria Prundu Bârgăului. În această comună, s-a stârnit un adevărat scandal după ce administraţia condusă de primarul PSD Doru Crişan a demarat lucrări de amenajare a unei hidrocentrale pe râul Bistriţa, contestat de unii consilieri.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *