Skip to content
Politică

Nouă lovitură pentru Elena Udrea. Percheziții în dosarul „Gala Bute”

Luni dimineața se fac percheziții în patru județe. Vizate sunt 18 locatii. Descinderile au loc atât la sediile unor societati comerciale, cât și la domiciliile unor persoane, informează B1 TV.

UPDATE 10.00 Potrivit unui comunicat al DNA, procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kövesi a transmis procurorului general al P.Î.C.C.J referatul cauzei, în vederea sesizării Camerei Deputaților, pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale față de Elena Udrea, membru al Camerei Deputaților care, în perioada în care se presupune că a săvârșit faptele, a îndeplinit funcția de ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului, informează evz.ro.

UPDATE 9.30 În acest moment sunt percheziții la Lungu Ştefan, Gărdean Adrian, Obreja Rudel, Lupulescu Miron, Resmeriţă Cornel, Nastasia Gheorghe, SC Termogaz Company SA, SC Rogard Coom Impex SRL, SC Consmin SA și SC Last Time Studio SRL, au declarat surse judiciare pentru evz.ro.

Este vorba despre fraude cu fonduri europene.

Totodată, este o cauză deja aflată pe ordinul Direcției Naționale Anticorupție. Vorbim despre dosarul „Gala Bute”.

Procurorii vor stabili, ulterior, cu exactitate, prejudiciul și faptele.

Știre în actualizare

Sursă foto www.ebihoreanul.ro

 

2 comentarii la “Nouă lovitură pentru Elena Udrea. Percheziții în dosarul „Gala Bute”

  1. Orice dosar de rezonanta ( sau aproape) ar deschide, vor da acolo de Udrea. Probabil ca daca ar fi corect judecate, si nu inchise precum Flota, blonda nu ar mai iesi de la mititica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *