Skip to content
Politică

Percheziții domiciliare în Ialomița

Un număr de 14 percheziții domiciliare au loc, miercuri dimineață, în județul Ialomița, la persoane suspectate de fapte de corupție în domeniul achizițiilor publice, potrivit unui comunicat de presă al Poliției Române.

”În aces sens, poliţiştii din cadrul I.P.J. Ialomiţa efectuează mai multe percheziţii la persoane bănuite de comiterea de fapte de corupţie în domeniul achiziţiilor publice, abuz în serviciu şi fals intelectual.

Perchezițiile se desfășoară pe raza municipiului Slobozia şi oraşului Ţăndărei, la locuințele unor persoane fizice, precum și la sedii de societăți, în baza delegării procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa.

Acțiunea vizează probarea eventualei activități infracționale a şapte persoane, bănuite de comiterea unor fapte de corupţie în domeniul achiziţiilor publice şi a infracţiunilor de abuz în serviciu şi fals intelectual.

Vor fi puse în aplicare 4 mandate de aducere, persoanele suspectate urmând să fie duse la audieri, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa”, se arată în comunicat.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *