Skip to content
București Societate

Percheziții în București, Ilfov și Teleorman. Sunt căutate persoane care au luat credite cu acte false

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti fac, miercuri, 12 percheziţii în Bucureşti, Ilfov şi Teleorman, într-un dosar de înşelăciune, fals în înscrisuri şi uz de fals. Suspecţii ar fi luat credite de la mai multe instituţii financiare cu documente falsificate, iar 17 persoane vor fi duse la audieri.

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 1 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, cu sprijin din partea Sectorului 1 Poliţie, pun în aplicare, miercuri, 12 mandate de percheziţie domiciliară şi 17 mandate de aducere, în Bucureşti, Ilfov şi Teleorman.

" "

În dosar se fac cercetări pentru înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.

”Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că mai multe persoane, utilizând documente false, ar fi obţinut credite de la mai multe instituţii financiare din Bucureşti”, a anunţat Poliţia Capitalei.

Persoanele vor fi audiate la sediul Secţiei 1 Poliţie.

Acţiunea beneficiază de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, precum şi de sprijin din partea Inspectoratelor Judeţene de Poliţie Ilfov şi Teleorman.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *