Skip to content
Politică

Percheziții în Mehedinți. Prejudiciu, URIAȘ

giurgiu-net.ro

Polițiștii din Mehedinți efectuează, marți dimineața, cinci percheziții la persoane bănuite de abuz în serviciu, deturnare de fonduri, delapidare, înșelăciune și falsuri, prin care ar fi cauzat un prejudiciu pe aproape 1.500.000 de lei unei instituții.

Potrivit IGPR, vor fi puse în aplicare patru mandate de aducere.

La data de 9 mai, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți efectuează cinci percheziții domiciliare, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu, deturnare de fonduri, delapidare, înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals. Din cercetări a reieșit că, în perioada 2012 — 2015, reprezentanții unei instituții ar fi efectuat decontări ilegale pe baza unor situații de lucrări nereale, ar fi schimbat destinația fondurilor alocate și ar fi folosit în interes personal bani din casieria unității pentru care fie ar fi prezentat documente justificative false, fie nu ar fi depus niciun document justificativ”, se arată în comunicat, citat de agerpres.ro.

 

Cercetările sunt continuate sub coordonarea unităților de parchet de pe lângă Judecătoria Orșova și de pe lângă Tribunalul Mehedinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *