Skip to content
Politică

Percheziții în Mureș la persoane bănuite de șantaj și cămătărie

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Mureș şi procurorii D.I.I.C.O.T. efectuează marți 12 percheziţii pentru destructurarea unei grupări infracționale organizate, specializată în şantaj și cămătărie, potrivit transilvanianews.com.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2012-2016, cinci persoane din municipiul Reghin ar fi acordat împrumuturi băneşti cu dobândă. Ulterior, personal sau prin alte persoane, ar fi intimidat victimele, folosindu-se de ameninţări şi violenţe, pentru a recupera sume mult mai mari decât cele pentru care le-ar fi acordat iniţial.

Poliţiştii vor pune în aplicare 5 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Târgu Mureș, pentru audieri.

Activitățile au beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Judeţean Mureș și al jandarmilor.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliţiei Române și de către Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *