Skip to content
Societate

Percheziții în Olt și Teleorman într-un dosar de evaziune fiscală

Gandul.info
" "

Polițiștii cercetează două persoane bănuite de evaziune fiscală, joi dimineașă fiind desfășurate 13 percheziții domiciliare în Olt și Teleorman, în vederea probării activității infracționale. ”În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Olt, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, efectuează 13 percheziții pe raza județelor Olt și Teleorman, la domiciliile unor persoane fizice și la sediile sociale ale unor persoane juridice, într-un dosar în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală”, anunță Poliția Română, scrie profit.ro.

În perioada 2010 – 2016, doi bărbați, de 21 și de 52 de ani, ambii din orașul Drăgănești – Olt, fiind administratori la mai multe societăți comerciale, ar fi înregistrat în evidențele contabile ale acestora facturi fiscale de achiziții mărfuri, care nu aveau la bază operațiuni reale. Totodată, aceștia nu ar fi evidențiat în documentele contabile veniturile obținute în totalitate.

" "
" "

Prin această modalitate, cei doi ar fi creat bugetului de stat un prejudiciu în valoare de aproximativ 1.500.000 de lei. 6 persoane urmează să fie duse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale. Activitățile se desfășoară cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *