Skip to content
Politică

Percheziții în Prahova într-un dosar de trafic de droguri

Procurorii DIICOT Ploiești au reținut 13 persoane dintre cele 100 de persoane audiate într-un dosar de trafic de droguri de risc, cu mențiunea că alte cinci fiind cercetate în stare de libertate sub control judiciar.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Alexandru Ursu, a declarat joi, pentru că toți cei 13 reținuți vor fi prezentați Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă, informează agerpres.ro.

Amintim că 100 de persoane au fost audiate, miercuri, de procurorii DIICOT Ploiești, după ce polițiștii și procurorii au efectuat 20 de percheziții domiciliare pe raza județelor Prahova și Ialomița.

Conform surselor citate, în cauză există suspiciunea că, în perioada octombrie 2014 — august 2015, leaderii grupului infracțional organizat, care sunt doi bărbați din Ploiești, au introdus în țară importante cantități de cannabis pe care ulterior le-au comercializat către diverși consumatori de pe raza județului Prahova, prin intermediul mai multor dealeri secundari.

De asemenea, în urma cercetărilor s-a stabilit că suspecții au procurat semințe de cannabis din Spania și din România care ulterior au fost cultivate în două zone aflate pe raza județului Prahova, urmând ca după recoltarea plantelor respective, acestea să fie comercializate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *