Skip to content
Politică

Percheziții în Prahova la persoane bănuite de șantaj și cămătărie

Marți, poliţiştii din Prahova efectuează o percheziţie la locuinţa unei persoane bănuite de șantaj și cămătărie. Cinci mandate de aducere urmează să fie puse în aplicare.

La data de 16 februarie a.c., polițiștii de investigații criminale din Inspectoratul Județean de Poliție Prahova, sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, efectuează o percheziție la domiciliul unei persoane bănuite că de șantaj și cămătărie”, se arată într-un comunicat remis de Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR), potrivit realitatea.net.

" "
" "

Din cercetări a reieșit că persoana în cauză, din decembrie 2015 până în prezent, ar fi împrumutat bani altor persoane, iar pentru restituirea acestora ar fi recurs la amenințări și ar fi solicitat dobânzi considerabile.

Polițiștii vor pune în aplicare 5 mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul poliției, pentru audieri.

Activitatea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *