Skip to content
Politică

Percheziții în Timiș la persoane suspectate că ar cultiva canabis

Polițiștii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT din Timiş au realizat, marți, mai multe percheziții în două locuințe din localitatea Tomnatic, vizate fiind persoane suspecte de trafic de droguri. Oamenii legii au găsit 4 kilograme de canabis, dar și zeci de pliculețe ce conțineau canabis, pregătite pentru distribuție. Plantele provin de la o cultură aflată în apropiere de Tomnatic, pe care suspecții au recoltat-o în urmă cu o lună, informează tion.ro.

Din cercetări a reieşit că cei trei membri ai grupării infracţionale, cu vârste cuprinse între 23 şi 45 de ani, ar fi înfiinţat o cultură de canabis, pe raza localităţii Tomnatic, pe care ar fi recoltat-o în cursul lunii septembrie a.c.. Drogurile ar fi fost distribuite de persoanele bănuite consumatorilor din oraşul Sânnicolau Mare şi din localităţile limitrofe”, transmit reprezentanţii Poliţiei Timiş.
Cele trei persoane au fost conduse la sediul DIICOT Timiș pentru audieri.
Cercetările sunt continuate faţă de cei în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu”, au mai arătat reprezentanţii IPJ Timiş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *