Skip to content
Politică

Percheziții la două grupări bănuite de contrabandă cu țigări

Poliţiştii din Suceava și procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Suceava efectuează, vineri dimineaţa, 54 de percheziţii în judeţul Suceava şi alte cinci judeţe, Suceava, Olt, Prahova, Brăila, Vaslui și Iași, fiind vizate două grupări cu preocupări infracţionale în sfera contrabandei cu ţigarete, de provenienţă extracomunitară, informează realitatea.net

Vor fi puse în executare 21 de mandate de aducere, emise pe numele unor persoane bănuite că ar fi introdus, transportat, depozitat sau comercializat ţigarete de contrabandă.

Din cercetări a rezultat că activitatea infracţională ar fi fost desfăşurată în perioada 2013 – 2015, iar prejudiciul cauzat bugetului de stat este de aproximativ 2.500.000 de lei.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale sin cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, Serviciul Român de Informaţii şi Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă.

La acțiune participă și luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J Suceava, polițiști de frontieră din cadrul I.G.P.F., precum și jandarmi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *