Percheziţii la grupuri criminale implicate în exploatare de persoanelor vulnerabile

Sursa foto: DIICOT

Aproape 200 de percheziţii au loc joi dimineaţă, fiind vizate grupuri de criminalitate organizată care operează atât pe teritoriul naţional, cât şi în context transfrontalier, implicate în exploatarea persoanelor vulnerabile, trafic de migranţi şi trafic de droguri. 210 persoane urmează să fie duse la audieri.

”Astăzi, în cadrul unei ample operaţiuni, Poliţia Română şi procurorii D.I.I.C.O.T., cu sprijinul Poliţiei de Frontieră şi Jandarmeriei Române, efectuează 46 de acţiuni operative, pentru destructurarea unor grupări infracţionale organizate, specializate în trafic de persoane şi de minori, pornografie infantilă,  criminalitate informatică şi  trafic de droguri”, anunţă IGPR.
În cadrul operaţiunii coordonate, realizate la nivel naţional,  vor fi puse  în executare 199 de mandate de percheziţie domiciliară şi 210 mandate de aducere.
Acţiunile vizează grupuri de criminalitate organizată care operează atât pe  teritoriul naţional, cât şi în context transfrontalier, în al căror scop intră exploatarea persoanelor vulnerabile, traficul de migranţi, dar şi traficul de droguri.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL